Giulia Anghelescu și soțul ei au fost despărțiți un an și jumătate. Cum au reușit să treacă peste această perioadă grea

Data publicării:
Giulia Anghelescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Giulia Anghelescu, sursa foto Instagram

Giulia Anghelescu, despre cele mai grele momente din căsnicie. Cât de mult s-a luptat vedeta pentru a se împăca cu soțul ei?

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Chiar dacă de-a lungul timpului, aceasta și-a ținut căsnicia departe de ochii curioșilor, acum vedeta a vorbit deschis despre cea mai grea perioadă din mariajul ei. Giulia și partenerul ei de viață s-a despărțit pentru un an și jumătate. 


„Se zice că primul hop într-o relație este atunci când se împlinesc trei ani și noi am vrut să respectăm asta. Glumesc! Pe vremea aceea cred că amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt. Eu îmi doream ca el să nu mai iasă la plimbare cu motorul, pentru că mi se părea periculos, deși asta e în continuare una dintre cele mai mari pasiuni ale lui, el își dorea ca eu să fiu mai des acasă și mai puțin la concerte, și din multe certuri mici și banale am ajuns să ne despărțim. 


Despărțirea a fost însă cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla la momentul acela, pentru că ne-a ajutat să ne clarificăm sentimentele și dorințele”, a spus Giulia Anghelescu pentru VIVA!.


Giulia Anghelescu s-a luptat foarte mult pentru a se împăca cu soțul ei. Vedeta recunoaște că a făcut foarte mulți pași pentru a repara ce s-a stricat, dar spune că tot efortul a meritat. Acum totul între ei este foarte bine și au reușit să se redescopere unul pe celălalt. 


„Practic, eu am făcut mai mulți pași timp de un an și jumătate cât am fost despărțiți. Pur și simplu am simțit că trebuie să lupt pentru relația noastră. A fost un proces de împăcare ce a durat foarte mult timp, practic am luat-o de la zero, mai stăpâni pe sentimentele noastre și mult mai maturi în decizii”, a mai adăugat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel