Giulia Anghelescu și Diana Bart, la interviurile Spectacola și DCNews. Formula cu care Prima Tv vrea să dea lovitura

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Giulia Anghelescu și Diana Bart vin la interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a povesti despre proiectul pe care tocmai l-au pornit împreună la Prima TV.

Giulia Anghelescu și Diana Bart sunt două femei complet diferite, dar cu atât de multe lucruri în comun. Amândouă sunt mame, Giulia are o fetiță și un băiețel, iar Diana are două fetițe, cea mai mică fiind născută chiar în 2020. Amândouă sunt celebre, Giulia prin cariera muzicală, iar Diana prin jurnelele de știri pe care le prezintă de atâția ani. Acum, cele două vedete și-au unit forțele într-un proiect inedit: o emisiune tv, prezentată de 4 femei: „Hai cu Fetele”.

Cele două  vedete vin în platoul Spectacola și DC News pentru a povesti cum decurg filmările unui show prezentat de 4 femei cu personalități diferite, dar și cum a fost viața lor în perioada pandemică.

Diana Bart, proaspătă mămică, a dus mai departe pasiunea pentru gătit și face furori în online cu rețetele ei. Giulia Anghelescu a profitat de pauza de concerte pentru a petrece mai mult timp cu cei doi copii și cu soțul ei, însă nu a uitat de muzică și a pregătit câteva piese care se anunță a fi hit-uri.


Cum se înțeleg cele 4 prezentatoare în spatele camerelor de filmat și cum vor să revoluționeze emisiunile de divertisment, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel