Giulia Anghelescu și-a înnebunit fanii. Artista s-a fotografiat goală și a făcut totul public/ FOTOGRAFIE INCENDIARĂ

Data publicării:
Giulia Anghelescu, sursa instagram
Descriere foto: Giulia Anghelescu, sursa instagram

Giulia Anghelescu a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat goală, spre deliciul fanilor săi.

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc. Pe lângă vocea cu care a cucerit milioane de fani, artista se mândrește și cu un corp aproape perfect. Deși este măritată și are doi copii, acest lucru nu o oprește din a poza provocator, pe rețelele de socializare.

Frumoasa vedetă este conștientă de atuurile sale și că arată perfect, chiar și când renunță la haine. De-a lungul timpului, Giulia Anghelescu a reușit să își pună pe jar toți admiratorii din mediul online cu ipostazele provocatoare în care s-a fotografiat.

Giulia Anghelescu, ipostază incendiară pe rețelele de socializare

În ultima fotografie postată pe rețelele de socializare, artista s-a lăsat fotografiată fără sutien, în timp ce stătea cu spatele, însă tocmai acest lucru făcând ca poza să fie plină de senzualitate. Deși a renunțat la sutien, Giulia și-a păstrat totuși o pereche de bikini minusculi, care i-au pus în evidență posteriorul bombat.

Postarea a adunat imediat aprecieri din partea internauților, care s-au bucurat să o vadă pe vedetă într-o astfel de ipostază provocatoare: ”Ce gagică sexy”, ”Mămică!”, ”Bună rău de tot”, Te vreau”, ”Unde este restul pozei?”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel