Giulia Anghelescu, ipostază incendiară. Artista a renunțat complet la sutien/ FOTO

Data publicării:
Giulia Anghelescu, sursa instagram
Descriere foto: Giulia Anghelescu, sursa instagram

Giulia Anghelescu și-a surprins admiratorii cu o ipostază provocatoare. Artista a renunțat complet la inhibiții, dar și la sutien.

Giulia Anghlescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă voce, artista se poate mândri și cu un corp de invidiat. Deși este mamă a doi copii, Giulia arată mai bine ca niciodată, motiv pentru care nu ezită să le arăte și admiratorilor acest lucru.

Giulia Anghelescu, ipostază fierbinte!

Artista este conștientă de atuurile sale și că arată senzațional ori de câte ori renunță la haine. Chiar dacă dacă se află într-o căsnice, acest lucru nu o împiedică pe artistă să adopte o atitudine sexy. În ultima perioadă, Giulia Anghelescu a reușit să-și pună pe jar admiratorii din mediul online cu ipostaze mai mult decât provocatoare. 

Recent, artista și-a surprins din nou fanii cu o fotografie incendiară. Giulia a renunțat complet la sutien, acoperindu-și sânii doar cu mâinile. Cu toate astea, cântăreața a avut grijă să adopte o poziție care să-i pună în evidență corpul perfect ca tras prin inel.

Deși este conștientă că printre admiratori există și răutăcioși care o taxează pentru pozele provocatoare pe care le publică pe rețelele de socializare, acesta a avut grijă să pună și o descriere la poză pentru a închide gura răutăcioșilor.

”Nu-mi pasă ce cred alții despre mine”, este mesajul pe care Giulia Anghelescu l-a publicat în dreptul fotografiei sale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel