Giulia Anghelescu, probleme de sănătate: ”Începusem să mă umflu...”

Data actualizării: | Data publicării:
Giulia Anghelescu, foto instagram
Descriere foto: Giulia Anghelescu, foto instagram

Giulia Anghelescu se confrunta cu o problemă de sănătate foarte gravă

Invitată în platoul emisiunii ”TeoShow”, Giulia Anghelescu a confirmat să se confruntă cu o boală severă. Artista a mărturisit că a ajuns pe mâinile medicilor din cauza acestei afecțiuni. 

Totul a început în urmă cu un an de zile, când Giulia a constatat că are o alergie atunci când mănâncă alimente ce conțin gluten, iar în urma investigațiilor i s-a confirmat faptul că are intoleranță. 

„Începusem să mă umflu. Eram practic atât de umflată că îmi zicea lumea că sunt însărcinată în 8 luni. Bineînțeles că prima mea reacție a fost că hai că nu există intoleranță la gluten, că prea mi se părea că toată lumea are această suferință în ultimii ani, mai ales în partea asta de online și nu am crezut până când nu m-am dus să mă verific și așa a fost. Între timp m-am împăcat cu această intoleranță.”, a spus Giulia Anghelescu.

Acum vedeta este sub tratament și are grijă la toate alimentele pe care le consumă. Este nevoită să gătească atât pentru ea cât și pentru familie, unde sunt gusturi diferite din cauza afecțiunii pe care o are. 

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România. Aceasta a cucerit publicul alături de DJ Project, cu care a avut o colaborare frumoasă.

Frumusețea, talentul și dragostea pentru muncă au fpcut-o pe Giulia să ajungă pe culmile succesului. Astăzi vedeta se poate lăuda nu doar cu o carieră muzicală, ci și cu o comunitate de fani extrem de dezvoltată. 

Giulia Anghelescu ține legătura cu fanii ei pe contul de Instagram unde le împărtășește momentele din viața ei.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel