Giulia a răbufnit la adresa "haterilor". Artista a fost criticată din cauza unei poze: "Mi-a spus ca sunt penibilă"

Data publicării:
Giulia Anghelescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Giulia Anghelescu, sursa foto Instagram

Giulia a avut o reactie dură la adresa gurilor rele. Artista a fost jignită din cauza unei fotografii.

Giulia este una dintre cele mai apreciate artiste. Vedeta a este o mamă exemplară, dar și o soție devodată. Cu toate astea, se pare că artista nu este pe placul tuturor, motiv pentru care gurile rele o critică la tot pasul. Giulia este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta s-a confesat fanilor și le-a dezvăluit ce acuzații i se aduc în ultima perioadă.

Acesta a mărturisit că o femeie a făcut-o "penibilă", după ce artista a publicat o fotografie în care scoate limba.

„Am primit un comentariu la noua mea postare de la o fată, o femeie. Mi-a spus că sunt penibilă pentru că sunt mamă și nu am voie să scot limba. Nu pot să cred, eu refuz să cred, că în 2022, mai există o asemenea mentalitatea bătrână și veche în care dacă esti mamă trebuie să îți pui un sac pe cap, stai la cratiță, nu te aranjazezi, nu te comporți așa cum vrei. Poftim? Penibilă este gândirea asta„, a scris Giulia Anghelescu pe Instagram.

 

Giulia a renunțat la muzică?

 

În utlima perioadă, artista a avut apariții destul de rare în spațiul public, motiv pentru care, mulți s-au întrebat dacă Giulia a renunțat la muzică. Sătulă de toate speculațiile, vedeta a ținut să explice cum stau lucrurile, de fapt.

“Am o nelămurire. Ce s-a întâmplat în ultima perioadă de am redevenit faimoasă? Mie îmi era bine așa cum eram, de nu scriau oamenii, dar am citit și ieri și astăzi că, în sfârșit, s-a deslușit misterul de ce m-am lăsat de cântat! 

Nu m-am lăsat de cântat, nu ai cum să te lași de ceva ce îți place foarte mult. Am zis, în schimb, că prioritățile s-au schimbat și că îmi doresc foarte tare să mă concentrez pe proiectul meu din televiziune, pentru că e un domeniu care îmi place la fel de mult ca muzica!”, a transmis Giulia pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel