Giulia a dezvăluit MOTIVUL pentru care nu a pozat nud în Playboy: Nu îmi era rușine să pozez nud, doar că...

Data publicării:
Sursa foto: Giulia, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Giulia, Instagram

Giulia a vorbit despre copilărie și despre oferta pe care a primit-o de la cea mai cunoscută revistă de adulți, de pe vremea aceea.

Giulia a vorbit despre perioada copilăriei ei, care a fost una plină de momente fericite și firească, ca a oricărui alt copil. Vedeta spune că nu regretă nimic din acea perioadă și s-a bucurat de orice clipă trăită. 

„Nu regret absolut nimic din copilăria mea. Prețuiesc prea mult amintirile cu mine pe scenă. Atât cât am putut am fost și un adolescent normal. Am fost la Balul Bobocilor, dar am și cântat. Nu am participat, am și chiulit când s-a putut. Și toate acestea pentru că indiferent de situație, știam că trebuie să învăț ca să arăt că e important și aspectul acesta pentru mine”, a declarat Giulia Anghelescu în exclusivitate pentru EGO.ro.

Pentru ce meserie s-a pregătit Giulia

Cântăreața a dezvăluit și ce ar fi făcut, dacă nu ar fi existat muzica și televiziunea în viața ei. Mai mult, ea consideră că facultatea pe care a urmat-o a ajutat-o să depășească momentele grele și obstacolele din viața de zi cu zi.

Citește continuarea pe radiodcnews.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel