Gino Iorgulescu a făcut infarct. Care este starea de sănătate a șefului ligii prefesioniste de fotbal

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gino Iorgulescu, captură YouTube/ PrimaSport
Descriere foto: Sursa foto: Gino Iorgulescu, captură YouTube/ PrimaSport

Gino Iorgulescu a ajuns de urgență la spital, după ce a făcut infarct.

Gino Iorgulescu a ajuns din nou pe patul de spital, din cauza unor probleme la inimă.  Seful LPF a suferit zilele trecute un infarct. Potrivit acestuia, stresul și tensiunile din ultima perioadă și-au pus amprenta asupra sănătății sale.

Gino Iorgulescu a făcut infarct

Gino Iorgulescu a mărturisit că acum se simte mult mai bine. 

“Acum mă simt binișor, ok. Am deja un stent și se pare că va trebui să-l pun și pe al doilea. Să vedem cum evoluează după tratament. Doctorii mi-au spus că am pățit asta din cauza stresului și celorlalte probleme de sănătate pe care le am. Nu știu dacă a fost chiar infarct, dar nu m-am simțit bine deloc. Sau poate n-au vrut să-mi spună mie mai multe. Dar mi-au spus că trebuie să mă țină sub control permanent”, a declarat Gino Iorgulescu pentru CANCAN.RO.

Mario Iorgulescu are o infecție și la coloană și s-ar putea să se opereze în perioada următoare.

“Trebuie să-mi fac analizele că am o infecție la coloană, din cauza căreia am stat anul trecut în spital o lună și jumătate”, ne-a mai spus șeful LPF.

Gino Iorgulesu

Gino Iorgulescu (n. 15 mai 1956 în Giurgiu) este un fost fotbalist român și președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România din 2013. Acesta a jucat pentru echipa națională de fotbal a României, pe postul de fundaș central. Cea mai mare parte a carierei a jucat la Sportul Studențesc. În sezonul 1977-78 a jucat ca atacant, înlocuindu-l pe Mircea Sandu, care suferise o accidentare gravă. După retragerea din fotbal a îndeplinit funcțiile de antrenor secund al echipei naționale, ca secund al lui Mircea Rădulescu și Cornel Dinu, precum și de președinte al clubului FC Național.

În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru participarea la Campionatul European din 1984 și pentru întreaga activitate.

Pe data de 14 noiembrie 2013, Gino Iorgulescu a fost ales în funcția de președinte LPF, după 17 ani în care Dumitru Dragomir a condus Liga Profesionistă de Fotbal, potrivit wikipedia. 

Citește și: Angela Bassett, marcată de ultimele cuvinte pe care i le-a adresat Tina Turner: „Pentru tot restul zilelor mele..”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel