Gina Pistol, tristă, la final de an. Probleme în relația cu Smiley? „Lui nu i-am fost iubită bună”

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol și Smiley. Foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol și Smiley. Foto Instagram

Gina Pistol a transmis un mesaj emoționant la final de an. Copleșită de rolul de mamă, vedeta simte că a dat greș în 2021.

Gina Pistol a devenit mamă pe 9 martie 2021. Viața vedetei s-a schimbat radical. Josephine a venit cu multă ferocore în viața ei, dar și cu multă responsabilitate. La final de an, prezentatoarea TV a făcut un scurt bilanț al reușitelor, dar și al minusurilor. Ea spune că în 2021 s-a pierdut pe ea, de multe ori și că nu a fost o iubită bună pentru Smiley, nici o spră bună pentru fratele ei și nici o prietenă bună pentru cunoscuți, asta doar pentru că s-a concentrat să fie o mamă bună pentru fiica ei. Astfel că nu regretă că s-a neglijat pe ea și că a fost distantă cu cei din jur. De asemenea, ea spune că acest an a sudat și mai bine relația dintre ea și Smiley.


”A mai trecut un an, an in care nu am fost cea mai buna EU. Lui nu i-am fost iubita buna. Nici sora buna fratelui. Nici mamei mele cea mai buna fiica. Oamenilor dragi mie nu le-am fost prietena. Sincera sa fiu, nici nu am incercat. N-am fost nici macar buna cu mine. Anul asta m-am pierdut de multe ori si m-am regasit de putine. Anul asta mi-a fost dor de mine. Mi-am lipsit. Si cu toate astea am facut ceva bine. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa fiu o mama buna pentru fiica mea. Anul asta, in schimb, a fost cel mai bun cu mine. Am devenit mama si noi, @smiley_omul , am devenit mai uniti. Va doresc sanatate la minte, trup si mai ales la suflet.Sa aveti un an bun!”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

 

Probleme de sănătate, la final de an

 

Viața de mamă a venit cu multe schimbări în viața Ginei Pistol. Vedeta are mari probleme cu somnul, din cauza durerilor de spate. Recent, vedeta le-a cerut ajutorul fanilor, să îi recomande o pernă medicinală care ar putea să o ajute să scape de durerile care nu-i dau pace.


„Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicală, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, a spus Gina Pistol pe Instagram.


Urticarie, lipsă de energie și alergii


Gina Pistol se confruntă, de asemenea, și cu o oboseală severă. Ea spune că se simte epuizată fizic și psihic. Pe lângă aceste stări, după naștere, a început să se confrunte și cu o serie de reacții alergice, printre care și urticaria. 

„De la o vreme sunt fără energie, nu numai fizic, ci și psihic”.


”După ce că am început să fac urticarie din cauza stresului… Eu așa cred. Nu știu, am o programare la un imunolog. Deci după ce am făcut urticarie, mai nou, mi-a ieșit și herpes. Le-am bifat aproape pe toate. Dacă mai e cineva pe aici care se confruntă cu problema asta, cu urticaria, lasă-mi mesaj și spune-mi care este cauza la tine și ce soluție ai găsit. Eu nu înțeleg de ce. Pur și simplu. Ori mă mănâncă palmele, ori tălpile, ori îmi apar pe corp. Apar și dispar”, a spus Gina Pistol.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel