Gina Pistol, totul despre viața de mămică: „Vreau să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune”

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa foto Instagram

Gina Pistol a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mămică și cum visează va fi relația ei cu Josephine pe viitor. 

Gina Pistol este o femeie împlinită de când a devenit mămică pentru prima oară. În vârstă de 40 de ani, vedeta a descoperit cum este viața de mămică alături de Smiley. Cei doi au o fiică pe nume Josephine, care le face zilele mult mai frumoase. 


Chiar și relația lor a devenit mai bună de când a apărut pe lume minunea lor. Josephine pare că l-a făcut pe Smiley să fie mai prezent în viața de familie și l-a determinat să fie mult mai atent cu oamenii și lucrurile din jur. 


„Da, cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult…. Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt. Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu. Sper.


Eu, în general, sunt mai în lumea mea… și sunt neatent în jurul meu. Și sper să fi devenit mai atent. Dar nu știu sigur, nu bag mâna în foc”, a spus Smiley pentru ciao.ro.


Gina Pistol susține că este foarte relaxată atunci când vine vorba de fiica ei și își dorește ca pe viitor să lege în primul rând o relație de prietenie cu fetița ei.


„Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă”, a dezvăluit Gina Pistol la Antena Stars.


Josephine este un copil cuminte care nu plânge mult și le oferă și timp liber părinților ei, deoarece doarme noaptea și ziua stă liniștită cât timp cei doi i-au masa împreună. 


„Avem un copil foarte cuminte, au fost câteva episoade de colici, ne-am panicat amândoi, acum îi ies dințișorii, e mai mârâită, dar avem un copil foarte cuminte, ne lasă să dormim noaptea, să ne odihnim”, a adăugat vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel