Gina Pistol, ținta răutăților înainte să nască. Cine a jignit-o pe iubita lui Smiley

Data publicării:
Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa instagram

Gina Pistol a ajuns ținta răutăților înainte să nască. Iubita lui Smiley a fost jignită într-un mod la care nu te-ai fi așteptat.

Gina Pistol se pregătește să devină mămică pentru pria oară. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să își strâgă fetița în brațe. Cu toate astea, Oana Zăvoranu nu s-a putut abține din criticatul vedetelor, astfel că a luat-o în vizor pe iubita lui Smiley.

Gina Pistol, atacată înainte să nască.

Deși între cele două nu a existat niciodată vreun conflict, Oana Zăvoranu nu poate să omită faptul că și Gina Pistol este foarte activă pe rețelele de socializare și că împărtășește cu fanii ei păreri despre anumite produse, că face recomandări și are colaborări plătite. Din acest motiv, Oana Zăvoranu consideră că și Gina Pistol este un influencer.

Așa cum ne-a obișnuit, Oana Zăvoranu organizează aproape zilnic sesiuni cu întrebări, acolo unde fanii au posibilitatea să-i adreseze orice curiozitate. Un fan curios a întrebat-o pe brunetă ce părere are despre Gina Pistol. Fără să stea prea mult pe gânduri, Oana Zăvoranu i-a răspuns sincer:  „De ce mă stârniți? Păi cam ce părere aș putea avea când și asta rupe giveway-urile, codurile și arondurile?”, a spus Oana Zăvoranu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel