Gina Pistol, supărată pe fani: ”Nu trebuie să îmi asum nesimțirea și impertinența unor persoane”

Gina Pistol, foto instagram
Descriere foto: Gina Pistol, foto instagram

Gina Pistol trece printr-o perioadă frumoasă din viața ei, însă chiar și atunci când unul dintre visele ei a devenit realitate, nu poate să scape de răutățile din jur.

Recent, iubita lui Smiley, a postat o fotografie în care a fost foarte criticată de cercelul pe care îl are în nas. Deranjată de critici și de nemulțumirile celor care o umrăresc, prezentatoare tv a fost nevoită să de-a răspuns cârcotașilor. 

”A treia problemă este despre acele mesaje impertinente primite pe pagina mea, la pozele pe care eu vreau să le postez pe pagina mea, deci haideți să clarificăm un singur lucru. În lumea în care mă învârt eu, în anul 2020, acest accesoriu pe care îl am eu se numește cercel, în lumea în care te învârți tu, cel care critici și judeci și îți dai cu părerea, fără să îți ceară nimeni părerea se numște ”belciug”. Însă la mine la țară, dacă voiam să văd cum arată un  belciug trebuia să intru într-o cocină sau într-un grajd”, a transmis vedeta pe instagram.

Mai mult decât atât, vedeta s-a filmat nemachiată, arătând că este normal să arăți și așa și să te accepți așa cum ești

”M-au supărat foarte rău acele comentarii impertinente. Eu nu am o problemă cu critica, deloc, în cazul în care fac vreo gafă sau jignesc pe cineva, atunci da, înțeleg să fiu urecheată. Dar rătatea asta așa ascunsă în spatele unei critici că vezi doamne sunt persoană cunoscută și trebuie să îmi asum și asta.., nu trebuie să îmi asum nesimțirea și impertinența unor persoane. Nu! Și nu pot să las pe nimeni cum să fac, cum trebui să fiu eu. Și puteam să folosesc un filtru, dar nu am folosit, tocmai pentru a arăta și celorlalte femei că este normal să arăți și așa. Este normal”. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 27 oct 2020, 16:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience