Gina Pistol și Smiley radiază de fericire. Micuța Josephine a împlinit o lună: ”Am impresia că o cunosc de o viață”

Data actualizării: | Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa instagram

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii. Astăzi, micuța Josephine a împlinit o lună.

Sărbătoare mare în familia Ginei Pistol și a lui Smiley. Fiica lor, Josephine Maria, a împlinit o lună de când a venit pe lume. De o lună de zile viața lor s-a schimbat radical. Cei doi radiază de fericire de când a apărut micuța Josephine  și savurează orice moment petrecut alături de ea.

Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, Gina Pistol a mărturisit, vizibil emoționată, că nu îi vine să creadă că a trecut o lună de când minunea a apărut în viața ei și a lui Smiley.

” Astăzi fiica mea a făcut o lună. Nu pot să cred că a trecut o lună. Am impresia că parcă o cunosc de-o viață întreagă. Am impresia că toate trăirile pe care le-am avut până la ea, sunt niște trăiri dintr-o altă viață. Nu știu cum să vă explic. E foarte ciudat. ” , a spus Gina Pistol pe Instagram.

Smiley a devăluit cu cine seamănă micuța Josephine

Fericitul tătic a mărturisit că fiica lui a luat ce e mai bun de la fiecare.

„Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.


Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”, a mărturisit Smiley în cadrul podcastului Fain și Simplu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel