Gina Pistol și Smiley își sărbătoresc astăzi fiica. Josephine împlinește un an: ”Viața noastră e mult mai frumoasă”

Data publicării:
Sursa foto: Smiley și Gina Pistol, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Smiley și Gina Pistol, instagram

Sărbătoare mare în familia lui Smiley și a Ginei Pistol. Fiica celor doi a împlinit vârsta de un an.

Este o zi importantă astăzi pentru Gina Pistol și Smiley. Fiica celor doi a împlinit frumoasa vârstă de un an. Ziua de 9 martie este una cu totul specială pentru tinerii părinți. Venirea pe lume a Josephinei le-a adus cea mai mare bucurie și le-a schimbat cu totul cursul vieții.

Smiley a ținut să îi transmită fiicei sale și un mesaj emoționant, plin de dragoste. Acesta a publicat și o fotografie cu micuța, însă fără să îi dezvăluie chipul. 

"Nu știu despre alții, dar pentru mine 9 martie nu e ziua bărbatului! Josephine împlinește azi 1 an! 1 an de iubire pură, 1 an de când ne-ai făcut pe mine și pe @ginapistol părinți, 1 an de când zâmbim, ne emoționăm și ne bucurăm în fiecare zi, 1 an de când viața noastră e mult mai frumoasă pentru că o privim prin ochii tăi! La mulți ani, Josephine!" , a scris Smiley pe Instagram, în dreptul unei imagini cu fiica sa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Gina Pistol s-a adaptat cu GREU rolului de mămică

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară în primăvara anului trecut. Cei doi trăiesc clipe minunate alături de Josephine, dar Gina Pistol spune că a acceptat cu greu rolul de mămică. Prezentatoarea TV a dezvăluit că a avut o criză de identitate deoarece respingea noul ei statut de mămică. 


Gina Pistol a fost prezentă la avanpremiera filmului “Odată pentru totdeauna”, unde Smiley joacă rolul unui regizor care suferă de stări de anxietate și depresie. 


“Ultima oară când am trăit o stare de genul ăsta a fost după ce am devenit mamă, când am trecut printr-o criză de identitate și mi-era foarte greu să mă adaptez noului stil de viață. Nu anulează bucuria și fericirea pe care le-am trăit și le trăiesc pentru că am un copil, dar cumva am trecut printr-o criză de identitate. Erau momente când îmi era foarte dor de mine și îmi lipseam. Cred că sunt foarte multe femei care se regăsesc în ce spun eu!”, a dezvăluit Gina Pistol pentru CANCAN. 

Gina Pistol spune că acum este mai fericită și mai împlinită ca niciodată dar este sigură că multe mămici se regăsesc în povestea ei. Prezentatoarea TV vorbește adesea despre trăirile ei pentru a le da curaj femeilor care se luptă cu aceleași probleme. Smiley joacă rolul principal în producția de lungmetraj „Odată pentru totdeauna”. Este o comedie cu accente dramatice care spune povestea unui regizor care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional. 


„Este ceva total inedit pentru mine. A fost o provocare pentru care am avut multe dubii și nu știam dacă să o accept. Eu nu mă simțeam pregătit pentru că nu aveam niciun training. Mi-am zis să mă las pe mâinile regizorului, că mă va ghida, știam că Iura are un talent să explice și să-ți inducă stările personajului.”, povestește Smiley.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel