Gina Pistol și Smiley au dus-o pe fiica lor să-și cunoască străbunica. Imagini emoționante: „O întâlnire superbă” / FOTO

Data publicării:

Gina Pistol și Smiley i-au făcut cunoștință micuței Josephine, cu străbunica ei. Imaginile cu întâlnirea emoționantă au devenit imediat virale.

Smiley și-au susprins fanii, după s-a filmat în timp ce se afla în mașină alături de Gina Pistol și fetița lor. Cei doi le0au făcut fanilor o dezvăluire inedită. Astfel, potrivit spuselor artistului, fericiții părinți au dus-o pe micuța Josephine să-și cunoască pentru prima dată străbunica.

„Astăzi vă prezentăm în premieră „Noi trei și ziua”. Suntem în premieră. Mergem acasă la bunici și Josephine se va întâlni pentru prima oară cu străbunica ei”, a transmis Smiley la InstaStory, în urmă cu câteva ore, în drum către străbunica fiicei sale, Josephine.

Ajuns în locul natal, Smiley a împărtășit cu fanii imagini de colecție din sânul familiei. Mai mult decât atât, artisul a postat și o fotografie emoționantă, de familie, cu mâinile micuței și a străbunicii sale, spunând că a fost o întâlnire superbă între mâna care l-a crescut și cea a puiului de om pe care-l crește alături de mama lui.

 

„O intalnire superba intre mana care m-a crescut si manuta puiul de om pe care il voi creste eu impreuna cu @ginapistol! Josephine s-a intalnit cu strabunica ei!”, a scris cântărețul pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel