Gina Pistol și Smiley au angajat o bonă pentru fiica lor: „Vine în timpul zilei. Ne înțelegem foarte bine”

Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Cum se descurcă cei doi cu micuța Josephine?

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase clipe alături de fiica lor. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în luna martie a anului trecut, dar acum au decis să angajeze o bonă pentru fiica lor. Chiar dacă au parte de ajutor din partea mamelor, cei doi s-au gândit că ar fi mai bine să aibă pe cineva care să fie mereu cu fiica lor. 


Smiley a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV că deja se înțeleg foarte bine cu bona fiicei lor, dar vor încerca să fie măcar unul dintre ei pe timp de zi alături de Josephine. Artistul spune că în perioada care urmează va fi mai prezent în viața micuței lor și o va ajuta pe Gina Pistol, care se pregătește să se întoarcă pe platourile de filmare. 


”Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acuma. Avem o bonă, cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei, si dacă e nevoie mama, mama Ginei. Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă, că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp.


Suntem foarte bucuroși că avem un copil sănătos, cuminte. E superbă, n-am ce să vă zic. Doarme noaptea. Acum, în ultima perioadă, e mai agitată, că i-au crescut dințișorii de jos și acuma îi crește și al doilea dinte de sus”, a declarat Smiley în cadrul emisiunii ”La Măruță”.


Smiley este fascinat de fiica lui, despre care spune că este un copil tare cuminte și nu le cauzează prea multe nopți nedormite. Artistul este foarte implicat în creșterea fiicei lor și este atent la toate schimbările care apar de la o zi la alta. 

 

Cât a slăbit Gina pistol într-o săptâmână. Dieta cu care le-a declarat război kilogramelor în plus

 

„Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.r. 65 kg). Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a spus Gina Pistol pe Instagram., în urmă cu o săptămână. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel