Gina Pistol și jurații de la Chefi la cuțite, devastați de moartea lui Nosfe. Au izbucnit în lacrimi: “E un șoc!”

Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol și Nosfe, captură TV/ Chefi la cuțite
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol și Nosfe, captură TV/ Chefi la cuțite

Gina Pistol și jurații de la Chefi la cuțite sunt devastați de moartea lui Nosfe. Aceștia au izbucnit în lacrimi. 

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România și fondatorul trupei Șatra Benz, s-a stins din viață la vârsta de doar 37 de ani. Vestea tristă a venit pe 16 octombrie, la câteva ore după ce acesta susținuse un concert. Decesul a fost cauzat de un infarct, însă nimeni nu știe acum ce l-a provocat.  Colegii de trupă, precum și alți artiști, cred că este vorba despre epuizare, întrucât acesta muncea extrem de mult. În urma artistului au rămas o soție îndurerată și o fiică, în vârstă de 7 ani. 

Gina Pistol și jurații de la Chefi la cuțite, devastați de moartea lui Nosfe

În ediția din seara trecută, 31 octombrie, a show-ului culinar „Chefi la cuțite!”, telespectatorii l-au putut revedea pe Nosfe, care a apărut alături de soția lui Mădălina Crețan, asta după ce chef Cătălin Scărlătescu a folosit amuleta pentru a aduce patru concurenți în show-ul culinar de la Antena 1. Regretatul artist fusese repartizat în echipa lui Florin Dumitrecu.  La șase luni de la filmări,Gina Pistol, dar și jurații au aflat despre pierderea regretatului artist Nosfe.

Prezentatoarea TV, dar și cei trei șefi au vorbit, cu lacrimi în ochi, despre plecarea dintre noi a îndrăgitului artist, dar și concurent al emisiunii „Chef la cuțite!”

Chef Bontea: „Acum șase luni filmam, ne distram, râdeam, glumeam”

„Acum șase luni filmam emisiunea care se va difuza în seara asta. Atunci ni se alătura Nosfe, un băiat foarte bun, foarte sociabil. Nu-mi vine să cred, acum șase luni filmam, ne distram, râdeam, glumeam, rămân fără cuvinte, apoi am auzit că nu mai este.”, a declarat chef Sorin Bontea.

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi. Prezentatoarea TV a fost vizibil afectată de pierderea lui Nosfe. 

„Nu pot spune ca l-am cunoscut foarte bine, dar Nosfe a fost un baiat tare fain. Am apreciat la el faptul ca vorbea frumos cu toata lumea. Era foarte respectos, ma uitam la cât de mult bun simt are. Îmi pare rău de Mădălina și de fetița lor. Drum bun, Nosfe!”, a declarat Gina Pistol cu ochii în lacrimi, la Chefi la cuțite.

Nosfe a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu. Cheful este devastat de moartea regretatului artist. 

Florin Dumitrescu: „Îmi este greu să vorbesc despre Nosfe pentru că a făcut parte din echipa mea. Era un om de de un bun simț ieșit din comun, rar întâlnit. Nosfe era soț, tată, artist. Dincolo de aparențe, de imaginea de „băiat rău”, care ajung să fie judecate de oameni, care nu acceptă cultura urbană, Nosfe a fost unul dintre cei mai cumsecade bărbați pe care i-am cunoscut. Era un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.”, a declarat Florin Dumitrescu. 

Soția lui Nosfe, mesaj sfâșietor pe internet

 Mădălina Crețan este devastată de durere și nu poate să treacă peste moartea soțului său. Recent, văduva lui Nosfe a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. 

"Simt că trebuie să iubesc sute de oameni și să mă iubească sute de oameni ca să se umple măcar un pic din gol." , a fost mesajul transmis de soția lui Nosfe, pe contul personal de Instagram.

Sute de oameni i-au transmis mesaje de încurajare și iubire. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel