Gina Pistol și-a făcut bagajul. Smiley, pregătit să-și întâlnească fetița: „Îmi pun compilații cu copii plângând pe Youtube ca să mă obișnuiesc cu zgomotul”

Data actualizării: | Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, foto Instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, foto Instagram

Gina Pisol va naște săptămâna aceasta, astfel că are pregătit bagajul pentru maternitate. Între timp, Smiley ia lecții de creștere a copiilor de la tătici celebri.

Gina Pistol a intrat pe ultima sută de metri de sarcină. Săptămâna aceasta, frumoasa iubită a lui Smiley va naște într-o clinică privată.

Între timp, Smiley și-a făcut o emisiune pe YouTube, acolo unde a invitat câțiva tătici celebri și a vorbit despre creșterea copiilor. 

 

”În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp.

A mea preferă fructele. Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs.

Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a deveni tată, ceea ce nu e o chestie simplă. Dacă te pui să cauți pe net articole sau cărți cu sfaturi, îmi dau seama că trebuia să mă apuc înainte să știu că voi fi tată. Chiar înainte să am și iubită ”, a povestit Smiley în cadrul show-ului online.

 

Mai mult, Smiley a reușit să vadă cu umor situația și a povestit cum s-a pregătit el pentru întâlnirea cu fetița care urmează să vină pe lume. 

 

”Să mă pregătesc mai serios, am început să fac exerciții fizice ca să mă descurc la proba de împins căruciorul. Îmi pun compilații cu copii ce plâng pe Youtube ca să mă obișnuiesc cu zgomotul. Îmi setez ceasul să sune așa, random, la 2-3 noaptea, să mă învăț cu trezitul. Și dacă tot m-am trezit, dau o FIFA și beau o bere. Ce e clar, versuri pentru rolul de tată, am făcut chiar înainte să fiu conștient de asta. De exemplu: de unde vii la ora asta, pe unde ai umblat?”, a mai glumit Smiley.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel