Gina Pistol se simte din ce în ce mai rău din cauza sarcinii: „Am dureri de simt că înnebunesc”

Data publicării:
Gina Pistol. Foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol. Foto Instagram

Gina Pistol este în ultimul trimestru de sarcină, iar asta îi dă bătăi mari de cap. Vedeta se plânge de dureri foarte mari. 

Frumoasa Gina Pistol trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei, vedeta așteaptă un copil cu Smiley și este în culmea fericirii. Mai puțin atunci când se simte foarte obosită și o dor mâinile și picioarele. Vedeta a făcut un Insta Story în care le-a povestit fanilor ce dureri îngrozitoare trebuie să suporte. 


„Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nici o problemă, acum dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am şi rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie şi dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă loveşte fiica mea. Şi, pe lângă toate astea, am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele, asta şi când stau mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar le îmbrăţişez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc”, a mărturisit viitoarea mămică pe pagina ei de Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel