Gina Pistol, sarcină cu probleme. Cu ce afecțiune se confruntă vedeta: "Am o respirație îngrozitoare"

Data publicării:
Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa instagram

Gina Pistol se confruntă cu o problemă de sănătate cauzată de sarcină. Vedeta a vorbit despre afecțiunea de care suferă.

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani, însă au ales ca relația lor să fie una discretă, departe de ochii curioșilor. Anul trecut s-au hotărât să facă public totul, mai ales că burtica de graviduță a frumoasei prezentatoare TV era din ce în ce mai vizibilă.

Gina Pistol, probleme de sănătate cauzate de sarcină

Deși totul pare perfect, iar viitoare mămică este nerăbdătoare să își strângă fetița în brațe, ultimele luni de sarcină par să fie din ce în ce mai grele, creându-i și câteva afecțiuni minore. Gina Pistol le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că se confruntă cu câteva probleme declanșate de sarcină.

„Super creepy, nu? Cam așa respir eu de cred că vreo două luni, mai mult de două luni. Am rinită de sarcină. Uneori, bine, de foarte multe ori, și sforăi. M-am contrazis cu Andrei că eu nu sforăi până când mi-a arătat dovada. Creepy rău respirația asta așa”, a spus Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Pe lângă aceste probleme, Gina Pistol le-a povestit fanilor că are și un motiv de bucurie și anume că i s-au mai desumflat gleznele, față de zilele trecute.

„De câteva zile am și motiv de bucurie. (…) Pot să-mi văd osul piciorului. Mamă, ce gleznă subțire am acum”, a mai spus Gina Pistol.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel