Gina Pistol, probleme înainte de a naște. Vedeta a dezvăluit sindromul de care suferă

Data publicării:
Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa instagram

Gina Pistol se pregătește să devină mamă pentru prima dată, însă se confruntă cu probleme de sănătate, chiar în pragul nașterii. Vedeta a dezvăluit și sindromul de care suferă.

Prezentatoarea emisiunii  "Chefi la cuțite" trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Aceasta este nerăbdătoare să-și strângă fetița în brațe. Doar câteva săptâmâni o mai desparte pe Gina Pistol până își va strânge bebelușul la piept.

„Mai am cam cinci săptămâni, șase cel mult. Atât mai am și nasc”, a spus prezentatoarea de la Chefi la cuțite pe pagina sa de Instagram.

Chiar și cu burtica de gravidă, Gina Pistol a muncit foarte mult în perioada sarcinii, fiind aproape zilnic pe platourile de filmare, iar acasă totul este un haos, deoarece au început amenajările și modificările pentru ca totul să fie la punct în momentul în care o să vină pe lume micuța.

Gina Pistol, probleme înainte de a naște!

Deși a încercat să fie foarte activă, acum Gina Pistol a întâmpinat și câteva probleme care o obosesc foarte tare. Aceasta a lipsit în ultima perioadă de pe rețelele de socializare, însă a venit și cu o explicație în acest sens. Gina Pistol le-a mărturisit fanilor că se simte foarte obosită și că suferă de sindromul picioarelor obosite, care nu îi dă pace și nici nu o lasă să se odihnească așa cum ar trebui.

„Și cum se lasă seara peste București, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști încontinuu și au un ecou de durere în picioare”, a mai spus Gina Pistol.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel