Gina Pistol, probleme de sănătate, cu două zile înainte de nuntă: Vedeta s-a confesat fanilor: ”Mi-a fost cam rău. M-am simțit foarte slăbită...”

Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, instagram

Gina Pistol le-a mărturisit fanilor cu ce probleme se confruntă, cu două zile înainte de nuntă. 

Gina Pistol și Smiley se pregătesc să devină oficial soț și soție. Pregătirile sunt în toi, însă agitația și stresul i-au dat de cap prezentatoarei TV.  Recent, vedeta le-a mărturisit fanilor că starea sa de sănătate nu este foarte bună și a recunoscut că zilele trecute s-a simțit cam rău. 

Gina Pistol, probleme de sănătate, cu două zile înainte de nuntă

Gina Pistol s-a confesat fanilor și le-a mărturisit că este nevoită să își facă câteva vitamine pe venă, deoarece este foarte epuizată și înca are nevoie de energie, deoarece nunta va avea loc peste două zile. 

'Trebuie să mi fac niște vitamine. Mi-a fost cam răuț zilele astea. Și pe stres și că n-am mâncat mai nimic. M-am simțit foarte slăbită și ținând cont că sâmbătă o să fie o zi lungă, cât o zi de luni, trebuie să bag niște vitamine pe venă', a povestit Gina Pistol pe Instagram-ul personal.

Gina Pistol vrea să-i lase moștenire fiicei sale cerceii pe care o să-i poarte la nuntă

'Cerceii pe care-i port la nuntă îi las moștenire fiicei mele, sunt superbi. Mi-am găsit și un pandantiv foarte frumos, cu un smarald mic. Și el e foarte drăguț. (…)', a continuat Gina Pistol.

Gina Pistol, pusă în dificultate, chiar înainte de nuntă

Gina Pistol se numără printre cele mai apreciate vedete din România. Prezentatoarea TV este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei, cu bune și cu rele.  Recent, Gina Pistol le-a mărturisit fanilor cu ce probleme se confruntă, chiar înainte de cununia civilă, care va avea loc în weekend. Vedeta a recunoscut că se simte copleșită de griji și probleme.

„Deci sunt în drum spre casă de vreo 40 de minute și îmi arată că mai am 30 de minute, ceea ce e minunat, asta înseamnă că o să ajung și eu la cununia civilă sâmbătă. Stăteam acum și mă gândeam așa la semafor, eu și gândurile mele, am zis că dacă era un om normal și o viitoare mireasă normală, programul meu din această săptămână ar fi arătat cu totul altfel, adică m-aș fi întâlnit și eu cu câteva prietene la restaurant, să stau, să râdem, să bem un pahar, poate aș fi mers o zi sau două la spa să-mi fac niște tratamente, niște masaje de relaxare, nu știu, aș fi făcut alte chestii...(...) Nu mă nu, dar mie nu-mi place normalul, eu sunt anormală. Eu vreau să stau în trafic, să mă enervez la semafoare.

Săptămâna asta îmi vine că am nu știu ce pereche de pantaloni de scurtat, baia care s-a inundat și trebuie să vină muncitorii să facă o evaluare să vedem ce soluții avem pentru a... deci îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină. Oricum, trebuie să vorbesc cu Alexandra, cu terapeuta mea, să rezolve cu problema asta, că așa îmi place să mă țin atât de ocupată și să mă chinui”,   a spus Gina Pistol, pe rețelele de socializare.

Gina Pistol și Smiley numără zilele până când vor deveni oficial soț și soție. Cei doi se chinuie să pună la punct ultimele detalii, întrucât mai este foarte puțin timp până la fericitul eveniment. Cuplul celebru va petrece până în zori la Palatul Snagov, acolo unde cei mai apropiați prieteni și familia vor avea parte de un meniu de vis. Invitații vor avea, așadar, pe masă, patru preparate, de la cele mai tradiționale, precum sunt sarmalele, până la cele mai sofisticate.

“Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, a dezvăluit Emil Ioniță, șeful complexului  din Snagov, unde va avea loc nunta, pentru Fanatik.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel