Gina Pistol, primele declarații după ce a născut. Cum se simte vedeta: „26 din 24 de ore am fost ocupată”

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa instagram

Gina Pistol a făcut primele declarații după ce a născut. Vedeta a mărturisit și cum se simte după operație.

Gina Pistol este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima dată. După o pauză lungă în care a lipsit din mediul online, atenția ei fiind doar asupra fetiței, Gina Pistol a revenit și le-a povestit fanilor cum este viața de mămică.

Iubita lui Smiley a mărturisit că s-a recuperat destul de repede după operația de cezariană astfel că se poate ocupa de creșterea minunei din viața ei.

„M-am întors. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici stare să stare să stau pe Instagram pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că na, nu e ușor deloc”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol a ținut să laude toate femeile care au devenit mămici,  spunând că nu este ușor să îndeplinești acest rol, chiar dacă este extrem de frumos. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că Smiley o ajută cu micuța Josephine și de descurcă de minune.

„Băi, jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor, mai ales la început. Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ci se spune la spital de către moașe, de către pediatru, uiți. În momentul în care pășești în casă uiți tot, dar ne-am descurcat și suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă incredibil de bine. E minunat sentimentul ăsta pe care-l ai când denii mamă. Uiți de tot greul”, a adăugat ea.

Cât despre viața de tătic, artistul spune că se descurcă foarte bine și că o ajută pe Gina în toate. Tot el este cel responsabil de schimbatul scutecelor, treabă pe care o face cu puțină panică. 

„Deocamdată doarme. Suntem la a doua trezire pe ziua de azi.Prima a fost la 4 dimineața, a doua la 8. (...) Eu sunt omul de la gaze, eu mă ocup cu schimbatul. Acum chiar o să fie bună masca asta la ceva”, a mărturisit artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel