Gina Pistol, prima reacție după ce a fost externată. Prezentatoarea TV este copleșită de emoții: „Am lacrimi în ochi de fericire”

Data publicării:

Gina Pistol a avut prima reacție, după ce ea și fetița au fost externate. Vedeta a transmis un mesaj emoționant.

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Recent, cei doi au devenit pentru prima dată părinți. Recent, proaspăta mămică a postat un mesaj pe rețelele de socializare, alături de melodia lansată de Smiley, dedicată special pentru ea și fiica ei. Prezentatoarea „Chefi la cuțite” încă resimte emoțiile venirii pe lume a micuței, astfel că a izbucnit în plâns imediat ce a ascultat piesa tatălui fiicei sale, „Până la tine”.

„Am lacrimi în ochi. De fericire și recunoștință. Trăim cele mai pure și minunate sentimente. Toate sunt legate de ea și despre ea. Fiica noastră”, a scris Gina Pistol pe Instagram, alături de o parte a videclipului melodiei lansate de Smiley.

La scurt timp după ce Gina Pistol a fost externată, Smiley a plecat la cumpărături pentru a luat tot ceea ce au nevoie fetele sale. Potrivit spynews.ro, artistul a declarat că este totul perfect și că el și Gina deja s-au gândit la nume, însă mai durează puțin până când vor face publică această informație.

”Ne-am gândit la nume. O să vă anunțăm. Cu siguranță viața mea se va schimba. Se va schimba în bine totul. Totul este foarte bine. Totul este senzațional. Salutări tuturor celor care ne-au trimis mesaje”, a declarat Smiley, pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel