Gina Pistol, prima fotografie cu zâmbetul micuței Josephine. Cum au reacționat fanii când au văzut-o/ FOTO

Data publicării:

Gina Pistol și-a surprins fanii după ce a le-a arătat prima fotografie cu chipul micuței Josephine.

Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor, după ce au devenit părinți pentru prima dată. Bucuria lor este împărtășită și de fanii de pe rețelele de socializare, care au devenit din ce în ce mai curioși și vor să o cunoască și ei pe cea mică.

Recent, Gina Pistol nu s-a mai putut abține și a publicat pe rețelele de socializare prima fotografie cu chipul micuței Josephine. Proaspăta mămică i-a fotografiat doar zâmbetul, fanii reacționând imediat. Aceștia au remarcat faptul că fetița i-a moștenit zâmbetul tatălui ei.

 

Motivul pentru care Smiley și Gina Pistol nu îi arată chipul micuței Josephine

 

Smiley a precizat că atunci când fiica lui îi va spune cu cuvintele ei că vrea să apară pe rețelele de socializare, în principal pe Tik Tok, atunci el cu siguranță nu va ezita să nu-i îndeplinească această dorință.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

 

Gina Pistol a ținut să le explice și ea fanilor de ce ea și Smiley au luat decizia de a nu-i arăta chipul fetiței lor în mediul online. Vedeta a mărturisit că  pericolul din online este foarte mare, acesta fiind motivu alegerii lor.

„Nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel