Gina Pistol, pofte neobișnuite. Cu ce se delectează viitoarea mămică

Data publicării:

Gina Pistol e nerăbdătoare să își strângă fetița în brațe, dar până va deveni mămică, prezentatoarea TV își satisface toate dorințele și poftele culinare.

Gina Pistol este în culmea fericirii de când a a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Peste câteva luni, prezentatoarea TV își va strânge în sfârșit fetița în brațe, însă până atunci, vedeta are mare grijă să fie cea mai răsfățată și să-și satisfacă toate dorințele. Așa s-a întâmplat recent, când, întoarsă acasă de la filmări, Gina Pistol a avut niște pofte total neobișnuite: " Am ajuns într-un sfârșit acasă și tot drumul, timp de o oră și douăzeci de minute, m-am gândit...eu nu prea am pofte, adică aș mânca oricând, ceva acru, aș bea borș, fresh-uri de grapefruit, de lămâie, dar m-am gandit tot drumul la humus, cu albuș de ou prăjit în tigaie și cu o salată de roșii și de castraveți. Deci îmi plouă în gură " , a spus Gina Pistol pe InstaStory.

Viitoarea mămică nu a stat prea mult pe gânduri, așa că a trecut la treabă: " Nici nu mă ai duc să mă demachiez, să mă schimb. Mă pun direct la gătit. Nu mai pot de poftă ", a adăugat Gina Pistol.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel