Gina Pistol, obosită la o lună de când este mămică. Nopțile nedormite și-au pus amprenta asupra vedetei: ”Îmi pică ochii în gură de somn”

Data publicării:
Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa foto Instagram

Gina Pistol a mărturisit că începe să se resimtă după atâtea nopți nedormite și zile agitate.

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima dată. De o lună de zile, cei doi trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. Micuța Josephine le-a adus părinților săi multă bucurie, însă asupra blondinei s-a abătut și oboseala, specifică proaspetelor mămici.

Pentru că Smiley este mai tot timpul împărțit între casă și studio, Gina Pistol este cea care își dedică tot timpul pentru fetița ei.

”Când regina este sătulă este liniște în regat. Nici nu știu ce să fac cu atâta liniște”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Mămicile din mediul online au sfătuit-o pe Gina Pistol să  profite de somnul micuței și să se odihnească și ea. Chiar dacă îl are pe Smiley care o ajută cu micuța, trezitul pe timpul nopții, dar și grija și atenția pe care trebuie să o aibă constant pentru micuța ei, au obosit-o foarte tare pe Gina Pistol. Vedeta a mărturisit că s-a acumulat atât de multă oboseală, încât nu mai poate să doarmă.

”Primesc foarte multe mesaje de la fete care-mi spun să mă odihnesc acum cât doarme și ea. Dar eu sunt atât de obosită încât nici nu mi-e somn, nu știu cum să vă zic. Parcă am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energie dubioasă. Acum nu pot să adorm, dar după ora șase îmi pică ochii în gură”, a mai spus Gina Pistol.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel