Gina Pistol, în lacrimi: Nu știu ce s-a întâmplat. Îmi vine să plâng

Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Gina Pistol le-a povestit fanilor o întâmplare care a făcut-o să plângă.

Gina Pistol a devenit mămică de aproximativ un an, iar de atunci este mai fericită ca niciodată. Aceasta își ține la curent fanii cu fiecare nouă etapă prin care trece micuța Josephine, pentru a împărtăși și în mediul virtual fericirea pe care o are în această perioadă. De data aceasta, fiica sa a uimit-o pe vedetă cu un gest neașteptat, gest ce a făcut-o pe Gina Pistol să plângă.

"Trebuie să vă povestesc ceva. Aseară m-am culcat foarte târziu, cred că pe la 2 dimineața și m-am trezit de mai multe ori, nu știu ce s-a întâmplat. Pe la 6 jumătate s-a trezit Josephine și, spre dimineață, am luat-o cu noi în pat și ea s-a trezit, începuse să vorbească pe limba ei, și stăteam așa cu ochii între deschiși să văd ce face. Și m-am trezit că a venit și m-a pupat, deci îmi vine să plâng. Așa mă mai pupă când îi zic eu, dar a venit și m-a pupat fără să-i zică nimeni nimic. Și pe urmă l-a pupat și pe tatăl ei. Realizez că crește atât de repede fiica mea.", a spus Gina Pistol, pe Instagram.

Gina Pistol are o problemă din copilărie

Vedeta le-a mai povestit recent fanilor faptul că, încă din copilărie există un lucru de care nu se poate dezobișnui, din cauza bunicului ei

"Am o problemă. Eu nu pot să stau. Astăzi era ziua mea liberă și îmi găsesc tot timpul ceva de făcut, parcă sunt în criză de timp. Sunt disperată să le fac pe toate, să fac cât mai multe, mă epuizez, mă plâng. M-am trezit, am schimbat copilul, am pregătit micul dejun, după care am spălat filtrele, am pus apă în umidificatoare, după care am gătit, am spălat vasele, am filmat ceva, am băgat deja a doua mașină la spălat. Și simt că mai am foarte multe lucruri de făcut și deja sunt epuizată.

Eu și când sunt în vacanță fac așa. Andrei tot timpul face mișto de mine. E epuizant. Să-ți dai tot timpul lucruri de făcut și să n-ai pauze. Eu mă simt vinovată dacă stau. Asta pentru că bunicul meu nu suporta să-și vadă nepoții că stau, că se bucură de copilărie, trebuia să ne vadă mereu făcând ceva. Și ca să nu mă certe el că stau, tot timpul îmi găseam de lucru și uite-mă acum, 40 de ani mai târziu, fac același lucru.", a spus Gina Pistol, pe instastory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel