Gina Pistol, momente grele chiar în sarcină: "Mi se rupe sufletul când le face"

Data actualizării: | Data publicării:

Gina Pistol este însărcinată și radiază de fericire din punctul acesta de vedere. Din păcate, un suflet foarte drag al vedetei trece prin clipe grele, iar asta a devastat-o. 

Smiley și Gina Pistol au ținut departe de ochii lumii faptul că urmează să devină părinți. Asta pentru că cei doi îndrăgostiți au vrut să fie siguri că totul este bine, din punct de vedere medical. Din punctul acesta de vedere, viitorii părinți sunt bine, iar sarcina decurge normal.

Gina mai are un suflet în casă, pe care îl consideră familie și, care, în aceste momente, trece printr-o perioadă grea, din cauza unei boli cumplite.


Este vorba de motanul ei. Micul blănos face constant crize de epilepsie și se pare că boala a avansat, dat fiind că a început să aibă crize tot mai des. 

Gina a împărtășit această experiență cu fanii ei de pe Instagram. Vizibil îngrijorată, vedeta le-a povestit internăuților despre clipele grele prin care trece.


"De la 5:30 a făcut o criză de epilepsie. A fost o criză ușoară că a ținut puțin și și-a revenit repede. Și de la 5:30 până la 9 am stat în pat cu ochii deschiși. Mi se rupe sufletul când le face. Din păcate le face de câțiva ani, doar că le facea la distanță de 3-4 luni, acum văd că a trecut o lună de la ultima criză și iar le-a făcut", a povestit vedeta într-un instastory. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel