Gina Pistol, mesaj emoționant despre război: Lumea în care ei cresc nu mai este ceea ce era

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol, foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol, foto Instagram

Gina Pistol a postat în această dimineață un insta-story emoționant ce face referire la copiii din Ucraina, victimele implicate direct în acest război.

Vedetele continuă să facă postări emoționante despre război, prin care își exprimă susținerea față de oamenii implicați direct în acest eveniment. Gina Pistol le-a transmis, în această dimineață, urmăritorilor ei de pe Instagram, un mesaj emoționant, ispirat din discursul părintelui Chiril, de la Mânăstirea Vatoped.

"Să nu vă pară rău și să nu vă fie frică pentru copiii voștri din cauză că lumea în care ei cresc nu mai este ceea ce era. Dumnezeu i-a creat și i-a chemat pentru momentul potrivit și exact al timpului în care ei se află. Viața lor nu a fost o coincidență sau la întâmplare. Creșteți-i și educați-i pentru a cunoaște puterea în care merg în calitate de copii ai lui Dumnezeu. Împuterniciți-i să știe că ei pot schimba lumea. Nu-i învățați să fie înspăimântați și descurajați de starea lumii, ci plini de nădejde că poți face ceva în acest sens. Fiecare persoană din toată istoria fost plasată în timpul în care se afla datorită planului suveran al lui Dumnezeu”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Proaspăta mămica empatizează cu ce se întâmplă în statul vecin

“…El știe că și copilul tău poate face față oricărei provocări cu care se confruntă în viața lui. Dumnezeu l-a creat special pentru asta! Nu vă speriați pentru copiii voștri, dar fiți onorați că Dumnezeu V-a ales pe VOI pentru a crește și educa generația care se confruntă cu cele mai mari provocări din timpurile noastre.

…Nu lăsați frica voastră să fure măreția pe care Dumnezeu a pus-o în copiii voștri. Știu că este greu să ni-i imaginăm ca pe altcineva în afară de bebelușii noștri dulci și vrem doar să-i protejăm de orice ar putea fi greu pentru ei, DAR EI S-AU NĂSCUT TOCMAI PENTRU UN TIMP CA ACESTA, Părintele Chiril- Mânăstirea Vatoped, a continuat Gina Pistol.

Situația actuală din Ucraina

Este a șasea zi de război în Ucraina, iar soldații încearcă să reziste după o noapte plină de alarme și de explozii, ce a avut loc în mai multe orașe, precum Kiev și Harkov. Din fericire, clădirile administrative care au fost bombardate din centrul Harkivului nu s-au prăbușit. De asemenea, tot mai multe țări din Uniunea Europeană se mobilizează să acorde ajutor Ucrainei, în timp ce diplomații ruși amenință țările care se implică direct și sar în ajutorul opozantului lor.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel