Gina Pistol le-a cerut ajutorul fanilor. Cu ce problemă se confruntă vedeta în miez de noapte: „Se trezește plângând”

Data publicării:
Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa foto Instagram

Gina Pistol a dezvăluit cu ce probleme se confruntă fiica ei, Josephine. Vedeta le-a cerut ajutorul internauților. 

Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor, după ce au devenit părinți pentru prima dată. Bucuria lor este împărtășită și de fanii de pe rețelele de socializare, care au devenit un ajutor de nădejde pentru cei doi. 


Dar în calitate de părinți se confruntă și cu mici probleme în ceea ce o privește pe micuța Josephine. Blondina le-a cerut ajutorul mămicilor din comunitatea ei de pe rețelele de socializare. 


Gina Pistol nu știe ce se întâmplă cu fiica ei, Josephine, în vârstă de 5 luni. Micuța se trezește mereu după 5 minute după ce adorme și plânge. Vedeta nu știe ce se întâmplă cu fetița și le-a cerut ajutorul fanilor. Gina Pistol crede că fiica ei visează urât și se sperie. 


"Întrebare pentru mame! Fiica mea are cinci luni și o săptămână iar de o săptămână, 10 zile cam așa, mă confrunt cu o problemă după ce adoarme. Adică se întâmplă și ziua și noaptea. Ea a adormit singură, iar după cinci minute- zece minute se trezește plângând dar un plâns nu că ar durea o ceva ca și cum ar visa urat. Acum de exemplu am culcat-o pe la ora nouă și mai devreme cu cinci minute s-a trezit plângând, dar după ce mă duc la ea și o liniștesc, adoarme la loc. Oare este regresia somnului de la 4 luni și ea să o facă abia acum? Nu știu", a mărturisit Gina Pistol pe contul ei de Instagram.


Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate după nașterea lui Josephine


„Dacă el nu mă vrea, eu îl vreau să știți. Și aum vrbesc despre păr, pentru că sunt în perioada în care, ca orice proaspătă mămică mă confrunt cu căderea părului.


Dar, ca să nu fie o cădere masivă, așa cum am auzit eu pe la prietenele mele că se poate întâmpla, am ales să previn și testez produse pentru a vedea care mi se potrivesc cel mai bine”, a spus Gina Pistol pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel