Gina Pistol, ipostaze amuzante în luna a 8-a de sarcină. Cum a surprins-o Smiley pe viitoarea mămică/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:

Smiley va deveni tată pentru prima oară și este mai încântat ca niciodată. Artistul se bucură de fiecare clipă alături de Gina Pistol, care a intrat în luna a 8-a de sarcină. 

Gina Pistol se pregătește să devină mamă, iar Smiley a surprins-o în cea mai amuzantă ipostază de până acum. Artistul a publicat imaginile pe contul lui de TikTok. 


Chiar dacă vedeta TV a intrat în luna a 8-a de sarcină, s-a apucat de renovări și de curățenie generală. Gina Pistol face de dimineață până seara curățenie, ca totul să fie perfect atunci când fetița ei va veni pe lume. Chiar dacă telespectatorii sunt obișnuiți cu Gina Pistol în ipostaze seducătoare, acum au avut șansa să vadă cum arată aceasta când face curățenie prin casă. 

 


Îmbrăcată cu un tricou larg, pantaloni de pijama, șosete până la genunchi și papuci de casă, așa a fost surprinsă Gina de Smiley. Artistul a făcut o postare cu această imagine, care i-a amuzat copios pe fanii de pe TikTok. În prima fotografie, Smiley descrie cum își imaginează că va fi întâmpinat atunci când ajunge acasă, iar în cea de-a doua fotografie acesta le arată fanilor cum este întâmpinat de fapt. 

@smiley_omul

#smiley #noi2

♬ Preocupat Cu Gura Ta - Smiley



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel