Gina Pistol, în stare de șoc, după ce s-a cântărit: „Mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng”. Câte kilograme a luat în sarcină iubita lui Smiley

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol și Smiley. Captură Foto Youtube
Descriere foto: Gina Pistol și Smiley. Captură Foto Youtube

Gina Pistol se află în ultimul trimestru de sarcină iar viața de gravidă îi dă mari bătăi de cap. Iubita lui Smiley este în stare de șoc după ce aflat câte kilograme a luat până acum și o sperie gândul că mai are încă două luni până când va naște. 

 

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Este însărcinată în 7 luni și urmează să aducă pe lume o fetiță. Bucurie mare, fericire absolută. Asta până când s-a urcat pe cântar și a văzut câte kilograme a luat până acum. 


 „Astăzi am achizionat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme. Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot sa vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos”, a spus iubita lui Smiley pe Instagram.

Vedeta spune că a observat că este mai pufoasă, însă nu se aștepta să aibă cu peste 15 kilograme mai mult.

 „A fost șocul zilei. Eu am văzut, știu că sunt mai pufoasă că nu mai sunt cum eram în urmă cu șapte luni sau opt, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășeste 15 kilograme”, a spus Gina, dezvăluind astfel numărul de kilograme în plus pe cântar. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel