Gina Pistol, în lacrimi. Iubita lui Smiley a fost copleșită de emoții: „O să-mi lipsească aventura asta”

Data publicării:

Gina Pistol a trecut printr-un carusel de emoții în momentul în care și-a luat la revedere de la foștii ei colegi de la Asia Express. Iubita lui Smiley a renunțat și la acest proiect TV, pentru a se putea ocupa de fiica ei, Josephine.

Emoții uriașe pentru Gina Pistol, care a retrăit stresul și adrenalina simțite la ultima ediție Asia Express, când își făcea bagajul cu entuziasm. 

Concurenții Asia Express pleacă spre aventura lor, însoțiți de o altă prezentatoare. Irina Fodor este cea care îi ia locul Ginei Pistol, care s-a retras din acest proiect, după ce a născut. 


„Colegii mei, dar cred că și concurenții sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru aventura Asia Express continuă. Doamne... îmi imaginez cum era ziua de dinaintea plecării. Ești foarte agitat, stresat, verifici încă o dată bagajele, pentru că oricum ai făcut-o de 1.270 de ori, verfici dacă ai achitat toate facturile, îți iei la revedere de la cei dragi și ai așa o nerăbdare în suflet. Dar să știți că mă gândesc la voi și o să-mi lipsească aventura asta. Voiam să vă spun să aveți grijă de voi și să vă întoarceți cu bine acasă și să-mi trimiteți 5.760 de poze de unde sunteți, că dacă nu vă bat. Și mai aveam să vă spun ceva. A, da „simpaticilor, Asia Express continuă”, a spus Gina Pistol, în lacrimi,  pe Instagram.


Iubita lui Smiley și-a scuzat absența, încă o dată, explicând că este nevoiră să rămână alături de fiica ei. 

„Nu-mi mai dați mesaje că mă faceți să plâng! Vă mulțumesc frumos pentru aprecieri, băi. Însă acum trebuie să stau cu ea, cu fiica mea, pentru că are nevoie de mine”, a continuat ea.


A renunțat și la Chefi la Cuțite

 

Gina Pistol a fost înlocuită, recent, și din emisiunea Chefi la Cuțite. În locul iubitei lui Smiley, Antena 1 a adus o altă prezentatoare TV celebră, pe Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. 

„Nu vreau să mă despart de voi. Pentru puțin timp, ca să nu îmi simțiți lipsa atât de tare, o să vă las pe niște mâini bune. Va fi cineva foarte special, care vă știe încă de la începuturile voastre, când erați mici, când în fața voastră era cineva din familia respectivă. Simpaticilor, noi ne vom vedea în sezonul 10, cu siguranță, dar până atunci vă las pe mâinile simpaticei Irina Fodor!”, a spus Gina Pistol emoționată, la Chefi la cuțite.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel