Gina Pistol, imagini inedite din copilărie. Cât de mult s-a schimbat iubita lui Smiley/ FOTO

Data publicării:

Gina Pistol și-a surprins fanii cu câteva fotografii de colecție, din copilărie.

Gina Pistol radiază de fericire de când a devenit mămică pentru prima dată. Vedeta este topită după fetița ei  Josephine, căreia îi acordă toată atenția ei. Într-un moment de liniște,  în care fiica ei a dormit, frumoasa mămică  le-a împărtășit fanilor câteva imagini rare, realizate în copilărie.

Vedeta le-a arătat fanilor pe InstaStory două fotografii alb-negru, în care foarte mică. Chiar dacă anii au trecut, Gina Pistol a rămas la fel de frumoasă și zâmbăreață.

Fiica vedetei și a lui Smiley a moștenit trăsături de la ambii părinți

Deși au ales să nu publice momentan fotografii cu chipul micuței, Smiley a mărturisit că seamănă atât cu el, cât și cu Gina Pistol. Se pare că Josephine a luat ce este mai bun de la părinții ei.

„Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri. Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”, a mărturisit Smiley într-o emisiune de pe YouTube.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel