Gina Pistol, imagini adorabile cu fetița ei, în timp ce dansează pe melodiile lui Smiley /FOTO

Data publicării:

Gina Pistol a topit tot tintenetul cu ultimele imagini în care apare fetița ei și a lui Smiley. Josephine adoră melodiile tatălui ei. 

Gina Pistol și Smiley trăiesc clipe de vis de când au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi nu se mai pot sătura de fiica lor. Cea mică i-a făcut o surpriză imensă tatălui ei și a dansat pe melodia acestuia. 


Gina Pistol a filmat momentul și le-a arătat și fanilor de pe rețelele de socializare. Videoclipul a topit inimile fanilor, dar mai ales pe cea a artistului, care este foarte mândru de minunea din viața lui, Josephine. 

 

 


Prezentatoarea TV este o femeie împlinită de când a devenit mămică pentru prima oară. Dar cum se descurcă Gina Pistol în rolul de mamă. 


„Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă”, a dezvăluit Gina Pistol la Antena Stars.


Vedeta s-a simțit de multe ori depășită de situație și declară că a plâns mult. Aceasta era de multe ori geloasă pe relația pe care Smiley o avea cu fiica lor, deoarece ea nu se putea bucura de acele clipe din cauza operației.


„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeie sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. (...) Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori”, i-a dezvăluit Gina Pistol lui Smiley în emisiunea găzduită de artist pe canalul lui de Youtube. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel