Gina Pistol, emoționată până la lacrimi. Imaginea cu bebelușul care i-a impresionat pe fani

Data actualizării: | Data publicării:

Gina Pistol este în culmea fericirii, mai ales că momentul în care își va strânge fetița în brațe se apropie cu pași repezi. Între timp, vedeta se mai uită să vadă ce se întâmplă cu cea mică, iar ultima fotografie cu aceasta a emoționat-o până la lacrimi.

Gina Pistol și Smiley sunt mai fericiți ca niciodată de când au aflat că vor deveni părinți. Doar câteva săptămâni îi mai desparte pe fericiții părinți, până își vor strânge micuța în brațe. Cu toate aste, Gina Pistol mai aruncă câte un ochi să vadă ce se mai întâmplă cu cea mică.

Gina Pistol, fotografie emoționantă cu bebelușul

Recent, Gina Pistol și-a emoționat fanii din mediul online, după ce a publicat o fotografie cu fetița. Cu ajutorul unei aplicații, viitoare mămică a reușit să vadă clar cum arată cea mică. Această aplicație îți spune cum arată bebelușul, în funcție de perioada sarcinii. După ce a introdus toate datele legate de cea mică, aplicația i-a generat o fotografie, care presupune că este cea mai apropiată de felul în care arată micuța. Potrivit rezultatelor, micuța este asemenea unui „dovlecel de iarnă”, care cântărește 1500-1700 de grame. Tânăra mămică a fost copleșită la vederea imaginii generate de aplicație și nu a ezitat să impărtășească și cu fanii acest lucru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel