Gina Pistol, dezvăluiri pe rețelele de socializare: Am o problemă

Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Gina Pistol le-a făcut fanilor ei o confesiune, pe rețelele de socializare.

Gina Pistol este una dintre persoanele publice căreia îi place întotdeauna să împărtășească cu fanii ei momentele din viața de zi cu zi. Recent, vedeta le-a făcut fanilor o nouă confesiune, spunându-le faptul că este o persoană foarte activă, care nu poate sta niciun moment degeaba. Aceasta le-a și adresat o întrebare urmăritorilor ei, punându-i să-i spună dacă și ei procedează la fel.

"Am o problemă. Eu nu pot să stau. Astăzi era ziua mea liberă și îmi găsesc tot timpul ceva de făcut, parcă sunt în criză de timp. Sunt disperată să le fac pe toate, să fac cât mai multe, mă epuizez, mă plâng. M-am trezit, am schimbat copilul, am pregătit micul dejun, după care am spălat filtrele, am pus apă în umidificatoare, după care am gătit, am spălat vasele, am filmat ceva, am băgat deja a doua mașină la spălat. Și simt că mai am foarte multe lucruri de făcut și deja sunt epuizată.", a spus Gina Pistol, pe instastory.

"Eu mă simt vinovată dacă stau"

Vedeta a mai spus faptul că acest obicei este strâns legat de perioada copilăriei ei, când bunicul acesteia o punea să facă toată ziua treabă.

"Eu și când sunt în vacanță fac așa. Andrei tot timpul face mișto de mine. E epuizant. Să-ți dai tot timpul lucruri de făcut și să n-ai pauze. Eu mă simt vinovată dacă stau. Asta pentru că bunicul meu nu suporta să-și vadă nepoții că stau, că se bucură de copilărie, trebuia să ne vadă mereu făcând ceva. Și ca să nu mă certe el că stau, tot timpul îmi găseam de lucru și uite-mă acum, 40 de ani mai târziu, fac același lucru.", a continuat ea.

Ce dietă ține Gina Pistol

După ce a născut-o pe Josephine, Gina Pistol s-a chinuit, dn greu, să scape de kilogramele acumulate în plus, pe timpul sarcinii. Prezentatoarea TV ajunsese să cântărească 80 de kilograme însă, în aproximativ o lună, aceasta a reușit să scape de 15 dintre ele. 

"Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare.", a declarat Gina Pistol, potrivit viva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel