Gina Pistol, despre problemele cu care s-a confruntat înainte de a rămâne însărcinată. Dezvăluirile vedetei: „Toată lumea mă întreba când o să fac un copil”

Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa instagram

Gina Pistol a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat înainte de a rămâne însărcinată.

Gina Pistol este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima dată. Vedeta nu își încape în piele de fericire și este topită după fiica ei, motiv pentru care nu poate sta nicio secundă departe de aceasta. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cu ce probleme s-a confruntat vedeta până să rămână însărcinată.

Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor că visul de a deveni mămică a fost la un pas să se spulbere, după ce medicii i-au dat puține șanse că o să rămână însărcinată. Cu toate astea, Gina Pistol a sperat până în ultima clipă că Dumnezeu o va binecuvânta cu un copil.

Recent, Gina Pistol și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a povestit momentele grele prin care a trecut până să rămână însărcinată, dar și cum s-a luptat cu gurile rele, care o întrebau zilnic când are de gând să facă un copil.

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, ”Când o să ai și tu un copil”, ”când ai de gând să faci și tu un copil”, ” de ce nu ai un copil la vârsta asta”, întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu ști prin ce trece femeia respectivă. După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu.”, a spus Gina Pistol pe internet.

 

 

 

Motivul pentru care Smiley și Gina Pistol nu îi arată chipul micuței Josephine

 

Smiley a precizat că atunci când fiica lui îi va spune cu cuvintele ei că vrea să apară pe rețelele de socializare, în principal pe Tik Tok, atunci el cu siguranță nu va ezita să nu-i îndeplinească această dorință.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

 

Gina Pistol a ținut să le explice și ea fanilor de ce ea și Smiley au luat decizia de a nu-i arăta chipul fetiței lor în mediul online. Vedeta a mărturisit că  pericolul din online este foarte mare, acesta fiind motivu alegerii lor.

„Nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 25 aug 2021, 15:34 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience