Gina Pistol, despre problemele cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă: "Când o să îmi revin? Când?"

Data publicării:
Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa foto Instagram

Gina Pistol a dezvăluit cu ce probleme se confruntă la șase luni după ce a devenit mămică pentru prima dată.

Gina Pistol nu-și mai încape în piele de fericire, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Frumoasa vedetă a devenit mama unei fetițe superbe, pe nume Josephine, în urmă cu doar 6 luni, iar de atunci, viața ei s-a schimbat complet.

 Frumoasa prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot se ce întâmplă în viața ei. Recent, aceasta i-a deschis sufletul și le-a mărturisit cu ce probleme se confruntă la șase luni după ce a născut-o pe micuță. Blondina a povestit că încă are ceea ce se numește “mom brain”, fiind extrem de sensibilă și având o capacitate de concentrare mai scăzută.

„Ideea este că nu mă mai pot concentra absolut deloc. Sunt foarte buimacă, foarte amețită, foarte aiurită. Empatică oricum eram, acum sunt și mai rău. Sunt foarte sensibilă. Întrebarea mea este când o să-mi revin? Când?”, a povestit Gina pe Insta Stories.

„Am apucat să citesc câteva mesaje de la alte mămici și, sinceră să fiu, nu m-au încurajat deloc. Speram să-mi revin așa în câteva săptămâni, dar se pare că o să mai dureze. (...) Am o problemă atunci când sunt expusă la mulți stimuli. (...) Iar dacă 2-3 persoane vorbesc în același timp și mai primesc și mesaje pe WhatsApp sau e gălăgie în jurul meu, sunt copleșită. Mă blochez, nu știu ce să fac. Pur și simplu îmi vine să sap o groapă și să mă ascund în ea ca să mă liniștesc”, a mai completat tânăra mămică.

„Trebuie să învăț să le gestionez mai bine”, a mai zis Gina, în încercarea de a se încuraja singură.

 

Gina Pistol le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare și o întâmplare de când Josephine era mai micuță. Aceasta le-a mărturisit că a ieșit în oraș și nu a putut să se concentreze la toată lumea din jur.

“Născusem, avea Josephine vreo 3-4 luni și am ieșit la masă cu încă un cuplu și vorbeau oamenii la masă, conversații profunde. Eu în capul meu participam la conversație, chiar răspundeam și când voiam să zic și eu ceva, părea că urmează să zic ceva interesant, eram...”, a spus Gina râzând, despre incident.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel