Gina Pistol, despre problemele cu care se confruntă după naștere. Ce se întâmplă în corpul vedetei: „Miroase ciudat. Îți rupe nasul”

Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Gina Pistol a dezvăluit cu ce probleme se confruntă după naștere.

Gina Pistol este una dintre persoanele publice căreia îi place întotdeauna să împărtășească cu fanii ei momentele din viața de zi cu zi. Recent, vedeta le-a făcut fanilor o nouă confesiune, spunându-le faptul că se confruntă cu o schimbare ciudată în corp, dar nu știe dacă este din cauza schimbărilor hormonale sau a faptului că a avut coronavirus. 

Mai exact, prezentatoarea TV a spus că părul ei are un miros neplăcut, dar nu își poate da seama din ce cauză, mai ales că nu a schimbat nimic în rutina sa de îngrijire.

Gina Pistol: „Mirosea în toată scara blocului”

„Mă confrunt cu o situație ciudățică. Nu știu dacă cauza este hormonală sau post-Covid, nu știu, însă, prima dată am crezut că mi se pare. De ceva timp când îmi spăl părul, părul meu ud are un miros ciudat. Vă amintiți atunci când își făcea bunica sau mama permanent, pe vremuri de mirosea de îți rupea nasul? Mirosea în toată scara blocului. Cam acela e mirosul, nu la fel de puternic, dar miroase ciudat. Și nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire a părului. Folosesc aceleași șampoane, aceleași măști de păr, nu știu, dar e dubioasă rău treaba asta”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi

Gina Pistol a devenit mămică de aproximativ un an, iar de atunci este mai fericită ca niciodată. Aceasta își ține la curent fanii cu fiecare nouă etapă prin care trece micuța Josephine, pentru a împărtăși și în mediul virtual fericirea pe care o are în această perioadă. De data aceasta, fiica sa a uimit-o pe vedetă cu un gest neașteptat, gest ce a făcut-o pe Gina Pistol să plângă.

"Trebuie să vă povestesc ceva. Aseară m-am culcat foarte târziu, cred că pe la 2 dimineața și m-am trezit de mai multe ori, nu știu ce s-a întâmplat. Pe la 6 jumătate s-a trezit Josephine și, spre dimineață, am luat-o cu noi în pat și ea s-a trezit, începuse să vorbească pe limba ei, și stăteam așa cu ochii între deschiși să văd ce face. Și m-am trezit că a venit și m-a pupat, deci îmi vine să plâng. Așa mă mai pupă când îi zic eu, dar a venit și m-a pupat fără să-i zică nimeni nimic. Și pe urmă l-a pupat și pe tatăl ei. Realizez că crește atât de repede fiica mea.", a spus Gina Pistol, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel