Gina Pistol, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în prima lună după naștere: „Plângeam de foarte multe ori”

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa foto Instagram

Gina Pistol a născut în urmă cu doar câteva luni. Vedeta a dezvăluit cât de greu i-a fost să se adapteze în rolul de mămică. 

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți la începutul lunii martie a acestui an. Chiar dacă fericirea le-a cuprins inimile și Josephine le-a umplut viața de fericire, Gina spune că nu i-a fost deloc ușor mai ales în prima lună. 


Vedeta s-a simțit de multe ori depășită de situație și declară că a plâns mult. Aceasta era de multe ori geloasă pe relația pe care Smiley o avea cu fiica lor, deoarece ea nu se putea bucura de acele clipe din cauza operației.


„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeie sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. (...) Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori”, i-a dezvăluit Gina Pistol lui Smiley.


Gina Pistol a mărturisit că oricât de pregătită s-ar fi simțit înainte de a naște, a uitat totul atunci când a intrat cu fiica ei în casă. Vedeta spune că deocamdată nu se gândește la cel de-al doilea copil, deoarece ea s-a luptat mult să devină mămică, iar deocamdată de bucură de minunea pe care Dumnezeu le-a trimis-o în viața lor. 


„Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (...) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația .... Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a mai adăugat vedeta.

 

 

Citește și: Simona Halep a oferit primele declarații după cununia civilă cu Toni Iuruc: „Am dansat foarte mult”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel