Gina Pistol, despre cea mai mare problemă din sarcină: „Zici că te pedepsesc”

Data publicării:

Gina Pistol a vorbit despre cea mai mare problemă pe care o întâmpină de când este însărcinată. 

Iubita lui Smiley este foarte supărată că nu își găsește haine pe măsură, care să-i placă. Frumoasa blondă spune că toate hainele de gravidă sunt urâte și e îngrijorată că nu va găsi o ținută potrivită pentru filmările emisiunii Chefi la cuțite. 


„Mai am o problemă în perioada aceasta: hainele de gravidă. Sunt urâte cu crengi, zici că te pedepsesc. Ești însărcinată, hai să te îmbrăcăm numai în culori triste. Și trebuie să îmi caut cam ce stil îmi place mie, mărimi mari. Acum nu am probleme, că sunt audițiile (n.r. Chefi la cuțite), mă îmbrac casual. Dar vor începe battle-urile, unde trebuie să mă îmbrac în ținute spectaculoase, când nu mai încap în hainele cu care mă îmbrăcam înainte”, le-a spus Ginuța fanilor de pe Instagram. 

 

 

Prima Imagine cu bebelușul

 

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Vedeta a dezvăluit azi și prima imagine cu bebelușul care urmează să vină pe lume în câteva luni. 

 


A ținut sarcina secretă


Smiley și Gina Pistol au ținut ascunsă sarcina, până în momentul în care au aflat că totul merge bine și bebelușul este complet sănătos. 


„Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”, scria Gina Pistol, atunci când a fost convinsă că totul este ok.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel