Gina Pistol, criticată că a abuzat de operațiile estetice. Cu ce problemă se confruntă de fapt iubita lui Smiley

Data publicării:

Gina Pistol a fost acuzată că a exagerat cu operațiile estetice. Iubita lui Smiley a dezvăluit cu ce problemă se confruntă.

Momentul în care Gina Pistol își va strânge bebelușul în brațe se apropie cu pași repezi. Cu toate astea, vedeta nu scapă de criticile celor din jur. Iubita lui Smiley a trecut prin mai multe schimbări din cauza sarcinii, însă răutăcioșii au acuzat-o că a exagerat cu operațiile estetice.

De-a lungul sarcinii, Gina Pistol a luat câteva proporții, iar fața ei este puțin modificată. Fanii nu au stat prea mult pe gânduri și au început să o acuze că și-a injectat substanțe de mărire în pomeți, dar și în buze, însă Gina a negat vehement aceste lucruri.

„Nu, nu mi-am înjectat nimic în obraji și în buze, pur și simplu rețin apă. Dacă beau doi-trei litri rețin șase. Uitați și mâinile cum îmi sunt, și picioarele la fel”, a spus Gina Pistol, arătând spre mâinile ei umflate.

Mai mult decât atât, Gina Pistol a mărturisit că nu este singura gravidă care se confruntă cu asemenea situație și că majoritatea femeilor rețin lichid mai mult decât ar trebui.

„Asta ca să încetați cu mesajele să nu îmi mai injectez în buze și în oraji. Pur și simplu rețin apăr, așa se întâmplă în sarcină, mai ales pe ultimasută de metri”, a mai explicat iubita lui Smiley.

Copleșită de emoții, Gina Pistol a mărturisit că abia acum realizează prin ce schimbări trece și se întreabă daca va fi sau nu o mamă bună pentru fiica ei.

„Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare .... Cred că toate femeile au trecut prin asta”, le-a mărturisit Gina Pistol fanilor ei de pe Instagram, în urmă cu doar câteva zile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel