Gina Pistol, confesiuni dureroase. Cu ce probleme s-a confruntat vedeta în timpul sarcinii: "Am avut hemoragii foarte mari"

Data publicării:
Gina Pistol și Josephine, foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol și Josephine, foto Instagram

Gina Pistol și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în sarcină.

Viața Ginei Pistol s-a schimbat radical de când a devenit mămică pentru prima dată. Prezentatoarea TV nu-și mai încape în piele de fericire și este topită după fiica ei. Cu toate astea, vedeta a trecut prin momente cumplite în timpul sarcinii, având dureri cumplite, pe care le-a ascuns chiar și de mama sa.

Recent, frumoasa blondină  a dezvăluit că a avut probleme serioase pe parcursul celor 9 luni de sarcină și a experimentat dureri insuportabile. Fosta prezentatoare de la Asia Express a declarat că nu și-a împărtășit suferința cu nimeni, pentru a nu-i îngrijora pe cei dragi.

„Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții’, a declarat Gina Pistol, notează cei de la VIVA.

 

Părinții Ginei Pistol au aflat din presă de sarcina vedetei

 

Gina Pistol a declarat că regretă faptul că părinții ei au aflat din presă că este însărcinată. Frumoasa mămică a mărturisit că a adecis să nu spună nimănui în primele luni, deoarece voia să se asigure că totul este bine.

„Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri… Pentru că mergeam foarte des la doctor, să-mi fac analize, ecografii, cumva poate cineva a văzut și a anunțat presa. Așa ne-au sunat ai noștri. Ce puteam să le spunem.”, a mai declarat Gina Pistol.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel