Gina Pistol, adevărul despre plecarea din televiziune. Ce probleme de sănătate a avut vedeta: „M-am confruntat cu depresie, burnout și sindromul copilului sărac”

Data publicării:

Gina Pistol a vorbit despre plecarea din televiziune, dar și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. 

Gina Pistol se numără printre cele mai iubite vedete din showbiz-ul românesc. Prezentatoarea TV a devenit imediat iubită de public, datorită carismei sale, însă, a decis să se retragă o bună perioadă din lumina reflectoarelor, îndreptându-și atenția asupra familiei sale, în special asupra fetiței sale.

Gina Pistol, adevărul despre plecarea din televiziune

Chiar dacă s-a retras o perioadă din televiziune, vedeta este în continuare iubită de public. Gina Pistol recunoaște că a fost întotdeauna sinceră cu oamenii, iar în acest fel s-a și făcut plăcută, iar cei din fața micilor ecrane au urmărit-o de fiecare dată cu mare plăcere. 

„Cred că oamenii mă simpatizează pentru că sunt autentică. Nu încerc să par altceva decât ceea ce sunt cu adevărat. Am fost întotdeauna sinceră cu oamenii și cred că asta mă face plăcută în ochii lor. Nu știu dacă se datorează simțului meu al umorului sau faptului că arăt și partea mea sensibilă. Încerc întotdeauna să le transmit oamenilor cine sunt cu adevărat, cu toate bunele și relele mele. Nimeni nu este perfect, și recunosc că și eu am zile în care pot părea mai puțin simpatică, dar și acele momente le accept cu deschidere.

După cum spuneam mai devreme, oamenii au nevoie de sinceritate și de transparență. Asta e ce le pot eu oferi mai bun prin canalele mele de socializare. Este important ca ei să înțeleagă că, indiferent cât de des unii dintre noi apar la televizor sau câți urmăritori avem pe Instagram, suntem tot oameni, asemenea celor care ne urmăresc. Avem zile proaste și momente în care suntem triști sau nu ne simțim bine din punct de vedere fizic. Ne confruntăm cu supărări, griji și frici, pentru că suntem umani. Cu toate acestea, oamenii au nevoie să vadă că nu este nimic greșit în a te simți, uneori, mai puțin bine. Am experimentat asta într-un mod foarte semnificativ când, din greșeală, am postat o poză cu chipul fetiței mele. Acel moment m-a făcut să realizez cât de important este să ai oameni alături de tine, chiar și oameni pe care nu i-am cunoscut niciodată, dar care au empatizat cu mine și m-au în curajat cu cuvinte bune atunci când am avut nevoie.”, a declarat Gina Pistol, pentru VIVA!

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Gina Pistol

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu.

Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat. Ulterior am avut două episoade de COVID care au dat cu mine de toți pereții. Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun. Așa cum îmi spunea și Andrei, soțul meu: „Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet…. Încă nu am reușit să îmi revin sută la sută, dar încerc să am mai multă grijă de mine.”, a mai spus vedeta, pentru sursa menționată mai sus. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel