Gina Pistol, accident pe platoul de filmare: "Ce minunăție de vânătaie am făcut"

Data publicării:

Gina Pistol a trecut prin momente de panică, după ce a căzut din picioare pe platoul de filmare. 

Gina Pistol este în culmea fericirii de când a aflat că o sa devină mămică. Vitoarea mămică se află în al doilea trimestru de sarcină, dar cu toatea astea,  încă se dedică muncii sale. Aflată pe platourile de filmare, blondina s-a dezechilibrat și a căzut din picioare. Aceasta a povestit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat, menționând faptul că nu a mai pățit așa ceva de când era mică: ”Cum să cad mă ca mămliga? Eu încă nu mi-am revenit. Nu mi s-a mai întâmplat decât în urmă cu 20 și ceva de ani, când eram copil. Și atunci când cădeam, eram supărată pe mine, dar acum fix ca o mămăligă, când o pui pe blat”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol le-a povestit, de asemenea, fanilor că se bucură că nu a căzut pe burtica de gravidă: „Vedeam totul în slow motion, așa cum mă apropii de asfalt și nu am putut să mă reechilibrez. Bine că nu am căzut pe burtă sau în fund. A fost nasol momentul”.

Cu toate astea, Gina Pistol s-a ales cu o vânătaie și o umflătură destul de mare: „Când am spus că mă doare... uitați-vă ce minunăție de vântăie am făcut și este și foarte umflată zona. Uitați și genunchiul”, a mai  adăugat viitoarea mămică.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel