Gina Pistol a răbufnit după ce a fost criticată dur de o fană: "Poate li se face puțină jenă"

Data publicării:

Însărcinată în ultima lună, Gina Pistol a fost scoasă din sărite de o fană, care a criticat-o dur. Vedeta a răbufnit și a transmis și un mesaj.

Gina Pistol este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru prima oară. Prezentatoarea Tv și iubitul ei, Smiley numără zilele până când o vor strânge în brațe pe fetița lor.

Deși cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, există și oameni care în loc să-i felicite pentru minunea care urmează să vină pe lume, aceștia aruncă cu critici și jigniri.

Gina Pistol a răbufnit după ce a fost criticată de o fană!

Recent, vedeta a fost criticată dure de o femeie pe rețelele de socializare. După ce a analizat întreaga situație, Gina Pistol a vrut să îi de-a o lecție, astfel că a făcut public toate mesajele cu jignirile venite din partea femeii.

“Deci, uneori, oamenii spun lucruri trăsnite! Las special numele, că poate așa li se face un pic de jenă, mă gândesc eu, nu știu. Mă, da’, sunt oameni cu părul alb, oameni care au copii, oameni care au nepoți. Toți avem simpatii și antipatii, dar mie mi-ar fi jenă vreodată să las un mesaj cuiva urât sau un comentariu, pentru că, până la urmă, este vorba despre mine! Nu despre persoana respectivă! Tot timpul le spun asta! Ceea ce spui despre mine nu mă definește, însă, te definește pe tine! Dar, trebuie să ai și minte să înțelegi… Doamne ferește! 

Deci, pentru mine, femeile astea trecute prin viață și rele sunt exact genul ăla de oameni care stau și se uită pe vizor să vadă cine a mai venit pe la vecinu’ sau pe la vecina. Stau în fața blocului, stau lângă șanț și comentează…”., a spus iubita lui Smiley într-o înregistrare urcată pe Instagram Stories.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel