Gina Pistol a izbucnit în lacrimi. Vedeta, marcată de divorțul părinților: „M-am simțit a nimănui”

Data publicării:
Gina Pistol, captura foto Youtube/ sursa Fain și Simplu
Descriere foto: Gina Pistol, captura foto Youtube/ sursa Fain și Simplu

Gina Pistol a făcut dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre copilărea grea pe care a avut-o. 

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Iubita lui Smiley se bucură de aprecierea publicului, dar puțini oameni cunosc viața grea pe care aceasta a avut în perioada copilăriei. 


Acum are familia ei, un soț celebru și o fetiță minunată, dar artista a trecut prin multe momente grele după ce părinții eu au divorțat. În cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar pe pagina lui de Youtube, Gina Pistol și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele mai puțin plăcute care i-au marcat existența. 


„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când.... ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, „Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită”.


Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat Gina Pistol în podcastul „Fain și Simplu”. 


Gina Pistol poate spune acum că este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes la care mulți doar visează, un soț iubitor și o fetiță minunată, care i-a schimbat viața.

Gina Pistol nu credea că va deveni mămică vreodată, mai ales că medicii nu îi dădeau prea multe șanse. Josephine este minunea din viața ei și a celebrului artist, Smiley.

„Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă”, a dezvăluit Gina Pistol la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel