Gina Pistol a împlinit 43 de ani. Mesajul emoționant transmis de Smiley: „Ce declarație de dragoste mai frumoasă poate exista?”

Data publicării:
Sursa foto: Smiley, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Smiley, Instagram

Gina Pistol sărbătorește astăzi frumoasă vârstă de 43 de ani. Smiley a marcat acest moment special printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale.

Gina Pistol își sărbătorește ziua de naștere. Frumoasa vedetă a împlinit 43 de ani, iar Smiley a postat pe Instagram mai multe imagini în care apare împreună cu soția sa, dar și un mesaj emoționant. Melodia aleasă pentru această postarea nu este întâmplătoare. Artistul a ales melodia „Mai mult de-o viață” din repertoriul său.

„La mulți ani, iubita mea! De-aș avea mai mult de-o viață, te-aș iubi de două ori!”, a scris Smiley în postarea pe care a făcut-o pe contul său de Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Și fanii au ținut să-i transmită un călduros „la mulți ani” Ginei, dar și sincere felicitări lui Smiley pentru mesajul pe care i l-a transmis soției sale: 

„Ce frumoși sunteți! La mulți ani, Gina!”, a scris o persoană la postare.

„Ce declarație de dragoste mai frumoasă poate exista?! La mulți ani împreună!”, a mai transmis cineva.

Doi copii frumoși făcuți să fie împreună. Felicitări și vă te ajute Dumnezeu pe amândoi să vă țină cât mai mult timp sănătoși și împreună”, a mai spus un internaut.

„Felicitări, Smiley, pentru sufletul tău minunat! Ți-a dat Dumnezeu în viață un om pe măsura inimii tale. La mulți ani, Gina! Om minunat!”, a scris Alex Maxim, concurentul de la „Vocea României” din echipa lui Smiley.

„Ce-i mai frumoși, sinceri și transparenți, vă ador! La mulți ani”, a scris altă persoană.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Citește și: Gina Pistol vrea să-și ducă fetița la psiholog: „Ne gândim foarte des la asta”. Josephine are vârsta de doi ani

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Smiley

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se înțeleg de minune, iar din rodul iubirii lor s-a născut și Josephine, fiica lor. Recent, în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, Gina Pistol a mărturisit că s-a confruntat cu atacuri de panică, depresie și anxietate, iar în toată această perioadă dificilă, Smiley a fost alături de ea, moment în care frumoasa vedetă s-a emoționat și a izbucnit în lacrimi.

„Am avut atacuri de panică. Nu știam ce sunt, dar le-am avut și le fac pe fond de oboseală. Dacă sunt mulți factori perturbatori externi dau cu mine de pământ. Anii în care am prezentat cele două proiecte au fost perioade minunate din viața mea, dar eu 4-5 luni din an nu-mi aparțineam. Că eram supărată, că eram ciufută, că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că eram supărată cu al meu sau că aveam o suferință, eu când intram în platou trebuia să fiu bine. Eu nu mi-am dat seama ce înseamnă asta, dar acum fac terapie.

E foarte greu să nu îți poți trăi emoțiile atunci când le simți. Eu le puneam într-un sertar, închideam sertarul și gata, pentru că oamenii mă știu într-un fel.

Făcând asta 14 ore pe zi, zi după zi, am ca obosit. (...) Au fost zile de sărbătoare sau duminici în care au mergeam să prezint ceva. Am dat timp din viața mea, timp pe care nu mi-l dă nimeni înapoi. Să nu creadă lumea că nouă ne pică din cer, deși pare, că postăm noi pe Instagram chestii mișto”, a spus Gina Pistol în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel